Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Illuminator
OM BILDET:
Størrelse 62 x 64 cm
Bildebredde: 62 x 64 cm
Opplag: 20 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
Silje Holst
OM SILJE HOLST:
Født 1979. Norsk samtidskunstner som bor og arbeider i Norge. Mange av bildene til Silje Holst er utført i en mix av foto og maleri.
FLERE BILDER
Vi har 10 bilder til av Silje Holst. Se bildene i vårt galleri.
TEKNIKK:
D.G.A. Håndkolorert
OM D.G.A. HåNDKOLORERT:
Digital Graphic Artwork. En blandingsteknikk hvor man blander det analoge og det digitale. Utgangspunktet er et tradisjonelt manuelt laget bilde. Et bilde laget av en kunstner ved hjelp av maling, tegning eller andre maleriske verktøy. Bildet blir så digitalt fotografert eller scannet. Neste trinn foregår på dataskjerm hvor kunstneren arbeider videre på det nå digitale bildet. Når kunstneren er fornøyd med resultatet er bildet klart for trykking eller utskriving fra en digital printer. Fordelen ved denne trykke- eller utskriftsmetoden er at den gir langt større kontroll med sluttresultatet enn f eks litografi eller serigrafi.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
- 5% kunstneravgift
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Oddvar Olsen & Co. A/S
Her kan du se massevis av spennende kunst. Malerier og originalgrafikk.
Vi holder til i Tollbug. 44, 3044 Drammen
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
OPPHENGSSYSTEM
Er du lei av hull i veggene? Med vårt bildeoppheng slipper du nettopp dette. Om dere nettopp har flyttet til et nytt sted, er i ferd med renovering eller om dere bare vil ha en enkel måte og henge opp og omplassere bilder på. så prøv vårt bildeoppheng. Det vil bidra til og bevare veggene dine hele og pene i lang tid. Og vil derfor være en langsiktig og god investering. les mer.
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.